alundqvists.blogg.se

Helgen

Kategori: Allmänt

Hello sweeties! Long time no see hehe... Fick värsta blogglusten så kommer skriva lite om helgen nu.

Fredag: Var i skolan och gick hem och myste. Kollade på film och åt choklad, bästa kombon. Sen åt jag middag och snackade jättemycket med mamsen och pappsen haha, vilket faktiskt var rätt skönt! Avslutade dagen med Michaelas och Dashas nya poddavsnitt, älskar den! Tips.

Lördag: Gick upp tidigt och åkte till Bosön för 15-16 projektet. Körde styrka men mådde jättedåligt så skippade banintervallerna. Dock kändes det lite bättre sen så var på sprint-ol. Aja sen duschade jag och åt, det var fett kul och träffa alla orienterarkompisar igen. Innan hemfärd var det också föreläsning om löpning.

På kvällen åkte vi till några familjevänner från klubben, det var även två andra familjer med. Vi åt god middag och spelade något spel som var helgalet. Man skulle göra massa konstiga grejer som att alltid ha ett öga stängt/alltid harkla sig innan man pratade/ vinka till den som pratade m.m. Det är svårt och förklara men roligt var det. Vi kollade sedan på Frozen. Den var inte superbra enligt mig, finns mååånga bättre disneyfilmer tycker jag.
Lördagen var iaf bra!

Söndag: Vaknade och gick direkt upp och köpte crossianter. Fixade ihop en smarrigfrukost och avnjöt den. Storstädade sedan mitt rum- Behövligt! Det var KAOS där inne. Gjorde inte så mycket resten av dagen, var väldigt trött. Gjorde min läxa och min bror och hans flickvän kom över på middag vilket var väldigt trevligt!

Det var min helg, vet att det är k bry info men jaja. Nu sitter jag och sörjer att jag känner mig förskyld, vill verkligen träna! Buhuuu på det asså. Annars är jag glad, har typ inget i skolan och ledig imorgon. Till helgen är det skidläger vilket ska bli kulkulkul. Älskar att åka skidor! Men måste världens tråkigaste blogginlägg avslutas.
Puss å kram skumbanan:*<3

Ps. Bilden är från frullen i söndags. Crossiant, varm choklad och fruktsallad med granola och yogurt. Såå gott alltså.